Bilim İnsanları, Vertigoya Pratik Yaklaşım Toplantısında 14. Kez Bir Araya Geldi

Bayındır Sağlık Grubu ve GE Sağlık, Yapay Zeka Uygulamalarını Değerlendirmek İçin İş Birliği Yapıyor

Bayındır Sağlık Grubu, 6. Kez Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının Sağlık Sponsoru Oldu

Sağlıkla Büyüyoruz!

Bayındır Sağlık Grubu, Sağlık Sektöründeki 30. Yılına Yeni Genel Müdürü M. Tankut Tabak İle Giriyor

Bayındır Sağlık Grubu’nun Sunduğu Uluslararası Kalite 6’ncı Kez Tescillendi

Tam Donanımlı Dijital Hastane Olma Yolculuğumuz Devam Ediyor

Etik, İtibar, Paydaşlar ve Sürdürülebilirlik

33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, Bayındır Sağlık Grubu Sponsorluğunda Tamamlandı

İleri Tıp Uygulamalarımız

Ülkemiz İçin Büyük Gurur

Gelenekselleşen Vertigoya Pratik Yaklaşım Toplatısında Bilim İnsanları Bir Araya Geldi