Siz Neredeyseniz, Bayındır Sağlık Grubu Orada!

Kaliteli sağlık hizmetine her ortamda ulaşabilmeniz amacıyla hayata geçirdiğimiz Online Doktor Görüşmesi hizmetimiz ile hastalarımızın kronik veya akut sorunlarının çözümü, bu akut durumlarının aktarılması, görüntülenebilir bir lezyonları varsa bunun paylaşılması, düzenli tedavileri ya da yeni sağlık sorunları ile ilgili yeni soruların doğrultulabilmesi mümkün...

Bayındır Sağlık Grubu’nun Bayındır Söğütözü Hastanesi, Bayındır İçerenköy Hastanesi, Bayındır Kavaklıdere Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezinde, teknolojinin avantajlarından yararlanılarak hayata geçirilen Online Doktor Görüşmesi hizmeti ile pek çok branştan doktorumuza, kendi server’larımız üzerinde çalışan güvenli platformla ulaşabilirsiniz.

Online Doktor Görüşmesi hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

1. Online Muayene Randevu Talebi

İhtiyaç duyduğunuz tüm branşlardaki online muayene hizmetinden yararlanmak için 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimizi arayarak randevu alabilirsiniz.

2. Doktorunuz ile Görüşme

Belirlenen randevu tarihi ve saatinde, size SMS ile link iletilecektir. Bu linki bilgisayarınızın ya da akıllı telefonunuzun yardımı ile açarak, doktorunuz ile görüşmeye başlayabilirsiniz.

- Kullanılan uygulama, bilgisayar ortamında yalnızca Chrome internet tarayıcısı üzerinde çalışmaktadır. Bu sebeple Chrome tarayıcısının bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
- Mobil cihazlar üzerinden sağlanacak bağlantıda ise AviCenna Kimo USBS kullanılmaktadır. İlgili uygulama Bayındır Mobil uygulaması üzerinden kullanılabilmektedir.

Bayındır Android Mobil Uygulamasıni indirmek için tıklayınız.
Bayındır iOS Mobil Uygulamasını indirmek  için tıklayınız.

3. Laboratuvar Tetkikleri

Ankara’da ikamet ediyorsanız, evde bakım hizmetimiz ile evinizden çıkmadan doktorunuzun ihtiyaç duyduğu laboratuvar tetkikleri için numune verebilirsiniz. Ankara dışında yaşıyorsanız, doktorunuz gerek duyduğu laboratuvar tetkikleri için sizi hastaneye davet edecektir.

4. Tetkik, İşlem ya da Fiziksel Muayeneye Gerek Duyulursa

Doktorunuz radyoloji ya da diğer tetkiklerin yapılması gerektiğine ya da fiziksel muayeneye ihtiyaç duyarsa, sizin için uygun olan saatlerde sizi hastaneye davet edecektir.

5. Doktorunuz Reçete Yazarsa

Doktorunuz gerekli gördüğünde e-reçete yazacaktır. E-reçetenin görüntüsü, istediğiniz iletişim kanalı ile size iletilecektir.

6. Kontrol Görüşmesi

Online doktor görüşmeniz sonrası sonuçlarınızın değerlendirilmesi amacıyla ve 10 günlük kontrol süreniz içerisinde görüntülü kontrol görüşmesini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.