1. Hakkımızda
  2. Hakkımızda

Ülkemiz insanlarının sağlık standartlarını yükseltmeye kendini adayan Bayındır Sağlık Grubu, ortaya koyduğu performans ile az zamanda çok ve büyük işler başarmayı hedeflediğinden, birçok ilki başaran sistemi hayata geçirmiştir.

Bayındır Sağlık Grubu, geride kalan 32 yılda Bayındır Söğütözü Hastanesi, Bayındır Kavaklıdere Hastanesi, Bayındır Levent Tıp Merkezi, Bayındır İçerenköy Hastanesi ve Bayındır Diş Klinikleri yatırımları ile büyüyerek dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.

Bayındır Söğütözü Hastanesi ve Bayındır Kavaklıdere Hastanesi ile 2006 yılında başarılı bir denetim sürecinin ardından Joint Commission International (JCI) tarafından Türkiye’de iki hastanesine birden Akreditasyon Belgesi alan ilk sağlık grubu olma başarısını yakalamıştır. Bu başarının temelinde açıldığı ilk günden itibaren, hasta odaklı, kanıta dayalı ve nitelikli hizmet verme anlayışının Bayındır çalışanları tarafından özümsenmiş olması gerçeği bulunmaktadır. 2009, 2012, 2015, 2018 ve 2021 yıllarında her iki hastanesi de reakredite edilerek kalite sürecindeki devamlılığını kanıtlamıştır.

Bayındır Sağlık Grubu, 21’inci yüzyılın getirdiği değişen sosyo-ekonomik göstergelerin ve yaşam biçimlerinin kaçınılmaz sonucu olarak, Türk halkının onuruna yakışan ve hak ettiği sağlık hizmetini dünya standartlarında sunma çabası ile hizmet vermektedir. Yüksek teknolojiye sahip medikal ekipman ve donanımı, nitelikli ve deneyimli tam gün çalışan uzman tıp insanları ve çağdaş hastane yönetim sistemiyle, güvenilir, prensiplerine bağlı, prestijli, kurumsallaşma sürecini tamamlamış bir işletme haline gelmiştir.

Çağdaş her türlü öneriye açık olan Bayındır Sağlık Grubu, tıbbi araştırmaları desteklemeyi ve nitelikli personel kadrosunu sürekli eğitmeyi kendisine görev edinmiştir. Örnekleri içinde ekol teşkil eden sağlık grubu, ülkenin en değerli meslek insanlarını bünyesine almış ve bunun sonucunda da sağlık sektöründe iyi hizmet verdiğini Türk kamuoyuna ispatlamıştır.

32.YIL

32 yılda biriktirdiği ve bir kültüre dönüştürdüğü kalite ve etik anlayışını, içinde yer aldığı İş Bankası Grubu’nun değerleriyle harmanlayarak özel bir konuma sahip olan Bayındır Sağlık Grubu’nun vizyonunu ise bu konumu korumanın yanı sıra geliştirerek sürdürmek oluşturmaktadır. Bayındır Sağlık Grubu, daima gurur duyduğu nitelikli kadroları ve teknolojik alt yapısı ile insan sağlığına katkı için var gücüyle çalışması gerektiğinin bilincindedir.