Ülkemiz İçin Büyük Gurur

Bayındır Sağlık Grubu’nun tescilli markası “Vertigoya Pratik Yaklaşım’ adını taşıyan toplantı serisinin 13’üncüsü bir rekora imza attı.

Bayındır Sağlık Grubu ve Uluslararası Vestibüler Derneği’nin desteği ile 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 13. Vertigoya Pratik Yaklaşım Toplantısına, vestibüler tıp konusunda araştırmaları ve klinik çalışmaları ile öne çıkan, Türkiye’nin yanı sıra Hindistan, Güney Kore, Japonya, Birleşik Krallık, İtalya, Hollanda, Belçika, İspanya, Slovenya, Lübnan, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya ve Şili’den 46 bilim insanı konuşmacı olarak katılım sağladı.

76 ülkeden 1624 kişi takip ettiği online gerçekleştirilen toplantı ile Türkiye’de yapılmış en fazla katılımcı ülke ve en fazla katılımcı kişi rekoru kırıldı.

13. Vertigoya Pratik Yaklaşım Toplantısına ilişkin daha fazla bilgi için tıklayınız.