Türkiye’de Kadın Olmak Söyleşisi Bayındır Söğütözü Hastanesi’nde

Sağlık sektörünün öncü ve lider kurumu Bayındır Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Türkiye’de Kadın Olmak” söyleşisiyle ünlü eğitimci ve yazar Zerrin Dağcı’yı ağırlıyor. Türkiye’de kadın olma olgusunu derinlemesine inceleyen söyleşi 8 Mart Salı günü Bayındır Söğütözü Hastanesi 1. kat toplantı salonunda 16.00-17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Sağlık sektörünün her alanında düzenlediği seminer ve etkinliklerle sektöre katkıda bulunan, sayısız resim sergisine ev sahipliği yapan Bayındır Sağlık Grubu Dünya Kadınlar Günü’nde de etkileyici bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Eğitimci ve yazar Zerrin Dağcı 8 Mart Salı günü Bayındır Söğütözü Hastanesi’nde 16.00-17.30 arasında gerçekleşecek söyleşisinde “Türkiye’de Kadın Olmak” konusunu derinlemesine inceliyor.

Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşi katılımı ve detaylı bilgi için 0850 911 0 911 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Zerrin Dağcı Hakkında
Öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (AÜSBF) Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yapan Zerrin Dağcı, Kültür ve Ulaştırma Bakanlıkları gibi çeşitli kamu kuruluşlarında çalıştı. 2000 yılından itibaren Gazi Üniversitesi ve AÜSBF’de uzun yıllar Diplomatik İngilizce dersini, Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde (ATAUM) “Avrupa Birliği’nde Güncel Gelişmeler” seminerini verdi. ATAUM’da beyin fırtınası, konferans ve panel düzenleyen Dağcı’nın “Geçmiş Zaman Bahçesi” ve “Evvel Zaman Hikayeleri” adlı iki kitabı bulunuyor. Dağcı, protokol, iletişim ve kadın sorunlarıyla ilgili konferanslar düzenliyor ve panellere katılıyor.