Türk Doktorun Büyük Başarısı

European Academy of Sciences and Arts (Avrupa Bilimler ve Sanatlar Akademisi) tarafından üyeliğe kabul edilen Bayındır Söğütözü Hastanesi Radyoloji Bölüm Başkanı ve halen Hacettepe Üniversitesi Radyoloji Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Okan Akhan başarı grafiğine bir yenisini daha ekledi. Radyoloji Uzmanı Akhan, Alman Radyoloji Derneği tarafından da Onur Üyeliği unvanına layık görüldü.

2010 yılında Avrupa Kardiyovasküler ve Girişimsel Radyoloji Derneği (CIRSE) tarafından “Onur Üyeliği Ödülü” verilen Bayındır Söğütözü Hastanesi Radyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Akhan, önemli bir ödüle daha layık görüldü. Radyoloji Uzmanı Akhan, Hamburg şehrinde gerçekleştirilen ödül töreniyle Alman Radyoloji Derneği Onur Üyeliği unvanını aldı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini 1987 yılında tamamlayan ve 1996 yılında Profesörlük unvanını alan Akhan, kariyer hayatı boyunca birçok başarıya imza attı. Alman Radyoloji Derneği Onur Üyeliği ile ilgili konuşan Akhan “Tarihine ve kültürüne meraklı olduğum Almanya’nın alanımızdaki saygın kurumu Alman Radyoloji Derneği tarafından bu ödüle layık görüldüğüm için mutluluk duyuyorum” dedi.