Bayındır Söğütözü Hastanesi'nden 5 Ayrı Bilimsel Aktivite

Bayındır Sağlık Grubu, Kasım-Şubat ayları içinde tüm doktorlara bilimsel aktiviteler ve farklı yöntemlerle 'denge' üzerine 5 ayrı başlık ve farklı konuları içeren seminer programını başlattı.

Baş dönmesi ve iç kulaktaki denge mekanizmasından oluşan sorunların hastaların günlük yaşamındaki olumsuz etkileri yadsınamaz. Bu konu üzerine kurduğu Denge Merkezi ve özel çalışmalarıyla fark yaratan Bayındır Sağlık Grubu, baş dönmesi yaşayan hastalara uygulamalar, Timpanoplasti teknikleri, Vertigoya Pratik Yaklaşım ve 6. Kış Toplantısı ile bilim dünyasına ışık tutacak.

Seminer programı:

1. "Vestibüler Laboratuvarı’nda baş dönmesi yaşayan hastalara yapılan uygulamalarla ilgili canlı yayın"

Tarih: 18 Kasım 2015 Çarşamba
Saat: 12.30 - 13.30
Konuşmacı Prof. Dr. Nuri Özgirgin

2. “Vestibüler Laboratuvarı’nda baş dönmesi yaşayan hastalara yapılan uygulamalarla ilgili canlı yayın”
Tarih: 9 Aralık 2015 Çarşamba
Saat: 12.30 - 13.30
Konuşmacı Prof. Dr. Nuri Özgirgin

3. “Timpanoplasti teknikleri uygulaması”
Tarih: 14 Aralık 2015 Pazartesi
Saat: 18.30
Konuşmacı: Prof. Dr Nuri Özgirgin

4. “Vertigoya Pratik Yaklaşım aktivitesi, sabah bilimsel sunumlar, öğleden sonra pratik uygulamalar şeklinde gerçekleşecek.”
Tarih: 19 Aralık Cumartesi
Yer: Bayındır Söğütözü Hastanesi
Saat: Tüm gün boyunca devam edecek.
Konuşmacı: Çeşitli üniversitelerden gelecek 6 konuşmacıyı içeriyor.

5. “6. Kış Toplantısı’nda tuba östaki kaynaklı sorunlardan ve tedavi yöntemlerinden bahsedilecek.”
Tarih: 27 Şubat Cumartesi
Yer: Bayındır Söğütözü Hastanesi
Saat: Tüm gün boyunca devam edecek.
Konuşmacı: Çeşitli üniversitelerden gelecek olan 12 konuşmacıyı içeriyor.