Bayındır Sağlık Grubu'ndan MAREV ve MARSEV Vakıfları İle Anlaşma

Türkiye’de özel sağlık sektörünün öncülerinden olan Türkiye İş Bankası İştiraklerinden Bayındır Sağlık Grubu, Türkiye’nin faal sivil toplum kuruluşlarından Mardinli’ler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) ve Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) ile işbirliğine imza attı. Ankara ve İstanbul’da 300 bin kişiye hizmet veren Vakıfların anlaşma kapsamında tüm üyeleri Bayındır Sağlık Grubu’nun sağlık hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilecek. Protokolün imza töreninde Bayındır Sağlık Grubu yetkilileri ve Vakıf yöneticileri bulundu. Grupların değer verdiği bu beraberlik, sağlık kurumu ve sivil toplum dayanışmasının önemli bir örneği olacak.

Kaliteli sağlık hizmetlerini yaygınlaştırma vizyonuyla yola çıkan Bayındır Sağlık Grubu yeni bir işbirliğine daha imza attı. 18 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Mardinli’ler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) ve Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV)’nın tüm üyeleri ve birinci derece yakınları Bayındır Sağlık Grubu hizmetlerinden yararlanacak. Tedavi hizmetleri alım anlaşması kapsamında; vakıfların üyeleri, Bayındır Sağlık Grubu’na bağlı hastaneler, tıp merkezi ve diş kliniklerinden özel imkanlarla yararlanabilecek. Protokolü MAREV adına eski Ulaştırma Bakanı ve Milletvekil, Mütevelli Kurul Başkanı İbrahim Aysoy ve Yönetim Kurulu Başkanı, Avukat Haluk Eldem; MARSEV adına Cumhurbaşkanlığı eski Genel sekreteri ve emekli Vali, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nehrozoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi, Avukat Bülent Ensari, Bayındır Sağlık Grubu adına Genel Müdür Sezai Sevgin ve Genel Müdür Yardımcısı Erdem İnan imzaladı.

Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, MAREV ve MARSEV ile imzalanan protokole ilişkin yaptığı açıklamada; tam zamanlı çalışan, 7 gün 24 saat sağlık hizmeti veren, nitelikli hekim, hemşire ve sağlık personeli kadrosu ile sağlık sektöründeki yoğun rekabet ortamında kanıta dayalı, kaliteli hizmet anlayışı ile hasta memnuniyeti ve sürekliliği sağlamaya çok önem verdiklerini belirtti.

Kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti hedefiyle Bayındır Sağlık Grubu’nun tercih ettiklerini belirten MAREV Başkanı İbrahim Aysoy’da “Mardin dışında yaşayan Mardinliler olarak kurduğumuz vakfımız MAREV, gerek Mardin’in gerek Türkiye’nin kültür, sanat, tarih ve eğitim alanında gelişmesi için yıllardır çaba sarf ediyor. Bir toplumun gelişmesi için eğitim ve sağlığın en önemli iki temel nokta olduğunun farkındayız. Vakfımızda büyük özverilerle çalışan tüm üyelerimizin sağlığını gönül rahatlığıyla Bayındır Sağlık Grubu’na emanet ediyoruz. Emin ellerde olduğumuzu biliyoruz!” diye konuştu.