Bayındır Sağlık Grubu, Sağlıkta Dünya Devlerini Buluşturan Health Sumex Fuarının Altın Sponsoru Oldu

Sağlık alanında dünya devlerini Ankara’da bir araya getiren Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı’nın (Health Sumex 2016) altın sponsoru Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Bayındır Sağlık Grubu oldu. Türkiye’de sağlık sektörünün lider ve öncülerinden olan Bayındır Sağlık Grubu, dünya sağlık turizmi sektörünün önemli kurum ve profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda ayrıca stant kurdu ve ambulans desteği sundu.

Dünya sağlık turizmine damga vuran ve sağlık alanında dünya devlerini Ankara’da bir araya getiren Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı’na (Health Sumex 2016) Bayındır Sağlık Grubu da altın sponsor olarak destek verdi. Kaliteli sağlık hizmetlerini yaygınlaştırma vizyonuyla hizmet sunan Bayındır Sağlık Grubu, sağlık endüstrilerinde yapısal dönüşümün ve sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik önemli konuların tartışıldığı, 40 ülkeden 5 bine yakın uzman ve sektör temsilcisinin buluştuğu fuara altın sponsor olarak katıldı. Türkiye’nin sağlık turizminde yaptığı atağın önemli bir ayağı olan Global Sağlık Turizmi Zirvesi ve Fuarı’nda, Bayındır Sağlık Grubu ayrıca bir stant kurdu ve ambulans desteği sundu.

“Sağlık Turizminde Yeni Eğilimler” ana başlıklı panelde konuşmacı olan Bayındır Söğütözü Hastanesi Direktörü Tansel Erke, sırasıyla Sağlık Turizmi ile ilgili mevcut durum, Yaşlı Sağlığı Turizmi, Avrupa Ülkelerine yönelik Türkiye'de Sağlık Turizmi ile SPA ve Termal Turizminde Türkiye'deki fırsatlar konu başlıklarını ele aldı.

Bayındır Sağlık Grubu Hasta Koordinatörlüğü Müdür Yardımcısı Elena Ulusoy eşliğinde Bayındır Söğütözü Hastanesi’ne ziyarette bulunan 100 kişilik sağlık turizmi delegasyonuna hastane gezdirilerek sunum yapıldı.