Bayındır Hastanesi Sağlıklı Kalmak İçin Yürüyor

Bayındır Sağlık Grubu “Hareketli Yaşam Sağlıklı Yaşam” vizyonu çerçevesinde Ankara Eymir Gölü’nde özel yürüyüş etkinliği düzenliyor. 31 Mayıs Pazar günü saat 09:00’da gerçekleşecek ve TRT tarafı Eymir çıkış kapısından start alacak etkinliğe siz de davetlisiniz.

“Hareketli yaşam, sağlıklı yaşamdır.” felsefesi, gelişen teknoloji ve yaşam şartları sebebiyle hareketsizleşen toplumda yüksek kolesterol, obezite ve bunlara bağlı kalp ve damar hastalıklarının artmasıyla her geçen gün daha da büyük önem kazanıyor. Bu felsefeden yola çıkarak toplumu hareketli yaşam konusunda bilinçlendirmek üzere aktiviteler organize eden Bayındır Söğütözü Hastanesi sizleri Ankara Eymir Gölü yürüyüş etkinliğine davet ediyor.

31 Mayıs Pazar günü saat 09:00’da düzenlenecek etkinlik tüm halka açık olarak gerçekleşecek ve Bayındır Söğütözü Hastanesi uzmanları yürüyüş kafilesine eşlik edecek. Tam kapsamlı bir ambulansın da hazır bekleyeceği 1-2 saat arası bir zamanda bitmesi planlanan yürüyüş parkurunda 6 noktada elma ve su ikramının yapılacağı özel stantlar yer alacak. Sosyal bir ortamda işinin uzmanları tarafından eşlik edilecek bu muhteşem yürüyüş zevkini ve hareketli yaşama adım atma şansını sakın kaçırmayın!

Bayındır hareketli yaşam konusunda bilinçlendiriyor…
Bayındır Sağlık Grubu toplumu bilinçlendirme ve sosyal sorumluluk çerçevesinde ayrıca İstanbul İçerenköy Hastanesi’nde 65 yaş üstü diyabet hastalarını hareketli yaşamın sağlık üzerindeki olumlu etkileri konusunda bilinçlendirmek amacıyla her hafta özel “Diyabetli Yürüyüş Programı” etkinliği de düzenliyor. Yürüyüş öncesi ve sonrası yapılan tansiyon ve kan şekeri ölçümleri diyabetli hastalarda egzersizin önemini ortaya koyuyor. Bayındır İçerenköy Hastanesi yetkilileri 2012 yılından beri düzenlenen “Diyabetli Yürüyüş Programı” sayesinde bine yakın Diyabet hastasının hareketli ve sağlıklı yaşama kavuştuğunu belirtiyor.