33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, Bayındır Sağlık Grubu Sponsorluğunda Tamamlandı

Dünyanın her yerinden ve her yaştan sporseveri İstanbul Boğazında buluşturan 33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışının sağlık sponsoru, 5. kez Türkiye İş Bankası grup şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu oldu. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 22 Ağustos 2021’de 33’üncü kez düzenlenen yarışma, İstanbul Boğazı’nda yoğun ilgi ile gerçekleşti.

Ülkemizin tanıtımına 33 yıldır büyük katkı sağlayan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl da dünyanın her yerinden, her yaştan sporcuyu İstanbul Boğazında bir araya getirdi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 22 Ağustos tarihinde düzenlenen benzersiz deneyimin bu yıl da sağlık sponsoru Türkiye İş Bankası grup şirketleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu oldu. 5 yıldır etkinliğin sağlık sponsorluğunu üstlenen Bayındır Sağlık Grubu, alanında uzman sağlık personeli ile sunduğu kaliteli hizmeti 2021’de de sporseverler ile buluşturdu.

33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 55 ülkeden yerli ve yabancı 2465 yüzücünün katılımıyla tamamlandı.

Bayındır Sağlık Grubu, 2 tam donanımlı sağlık çadırı, deneyimli sağlık ekibi ve hazırda bekleyen ambulansları ile hem seçmelerde hem de yarış anında sporseverlerin yanında yer alarak, sporcuların etkinliği sağlıklı bir şekilde tamamlamasına destek oldu.

"Spora her zaman destek vereceğiz"
Sporun ve aktif yaşamın sağlık için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Sezai Sevgin, Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu kabul edilen ve Türkiye ile İstanbul’un küresel ölçekte tanıtılmasında büyük rol oynayan 33. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında, Bayındır Sağlık Grubu’nun 5. kez sağlık sponsoru olmasından büyük bir gurur ve onur duyduklarını ifade etti.

Sporculara benzersiz bir deneyim sunan organizasyonun, sporun toplumda yaygınlaşmasına da büyük fayda sağladığını söyleyen Sezai Sevgin, “55 ülkeden 2465 yüzücünün katıldığı bu dev organizasyonda, ben de sporcu olarak dokuzuncu kez yarışabilmekten dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum. Rüzgarın ve akıntının yönüne ve şiddetine göre her sene ayrı bir deneyim ve heyecan barındıran bu organizasyon, bir açık deniz yarışı olmasının yanı sıra, bir strateji ve performans yarışı hüviyeti taşıyor.” diye konuştu.

Yıllardır yarışmacı olarak Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışına katılan Sezai Sevgin, 50-54 yaş kategorisinde 48 dakika 14 saniye ile yarışı tamamladı.