Ortopedi ve Travmatoloji

Eğitim

Kariyer

Bayındır Sağlık Grubu / 2016-Hâlen

Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Tıbbi Hizmetler Direktörü, Kalite Koordinatörü

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji / 2006

Doçent Doktor

Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji / 2002-2006

Öğretim Görevlisi

GICD Europe / 2002

International Spine Fellow

Spor Yaralanmaları Hastanesi, Ludenscheit / 2001

Dr. Axel Thiel’in Yanında, Diz ve Omuz Artroskopisi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Tıp Fakültesi /1998-2002

Hastane Yönetim Kurulu Üyeliği

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Ortopedi ve Travmatoloji / 1997-2002

Anabilim Dalı Başkanı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji A.B.D / 1997-2002

Yardımcı Doçent Doktor

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü A.B.D / 1993–1997

Araştırma Görevlisi

Demetevler Onkoloji Hastanesi / 1991-1993