Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı

Üyelikler

Yayınlar

Ulusal ve Uluslararası Dergilerde Yayınlanmış Makaleler

Impaired glucose tolerance: its relevance to early endothelial dysfunction. Horm Metab Res. 2003 Oct;35(10):607-10. Konukoglu D, Dogan E,Turhan MS,Husrev Hatemi H Plasma homocysteine levels in obese and non-obese subjects with or without hypertension; its relationship with oxidative stress and copper.
Clin Biochem. 2003 Jul;36(5):405-8. Konukoglu D,Serin O,Ercan M,Turhan MS Relationship between plasma leptin and zinc levels and the effect of insulin and oxidative stress on leptin levels in obese diabetic patients.
J Nutr Biochem. 2004 Dec;15(12):757-60. Konukoglu D,Turhan MS,Ercan M,Serin O.
The role of antioxidant supplementation in cardiac transplantation: an experimental study in rats. Transplant Proc. 2004 Dec;36(10):2939-43. Kazimoglu K, Bozkurt AK, Suzer O, Konukoglu D, Koksal C, Kurdal T, Turhan MS.
Plasma total homocysteine concentrations in obese and non-obese female patients with type 2 diabetes mellitus; its relations with plasma oxidative stress and nitric oxide levels.
Clin Hemorheol Microcirc. 2005;33(1):41-6. Konukoglu D, Serin O, Turhan MS Plasma leptin and its relationship with lipid peroxidation and nitric oxide in obese female patients with or without hypertension.
Arch Med Res. 2006 Jul;37(5):602-6. Konukoglu D, Serin O, Turhan MS
Relation of serum vascular endothelial growth factor as an angiogenesis biomarker with nitric oxide & urokinase-type plasminogen activator in breast cancer patients.
Indian J Med Res. 2007 Jun;125(6):747-51. Konukoglu D, Turhan MS, Celik V, Turna H.

İlgi Alanları

Ödüller