Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

Bayındır Sağlık Grubu / 2014-Hâlen

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı

GATA / 2010-2013

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Klinik Direktörlüğü (Profesör) ve İç Hastalıkları AD Başkanlığı (Profesör)

GATA / 2008-2010

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Klinik Direktörlüğü (Doçent)

GATA / 2003-2008

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Öğretim Üyeliği (Doçent)

GATA / 2001-2003

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Klinik Direktörlüğü (Doçent)

GATA / 1999-2001

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Öğretim Üyeliği, Klinik Direktör Yardımcılığı (Doçent)

GATA / 1999

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD, Üniversite Doçenti

GATA / 1996-1999

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD Kliniği Direktör Yardımcılığı (Yardımcı Doçent)

GATA, Etimesgut Hava Hastanesi / 1992-1993

İç Hastalıkları Klinik Şefi