Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji

Üyelikler

Yayınlar

Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler

1. Ozdogan FN, Demirdal T. Risk factors in community acquired urinary system infections caused by extended spectrum beta-lactamase producing Escherichia coli (ESBL). 25th European Congress Clinical Microbiology Infectious Diseases, 25-28 April 2015, Copenhagen Denmark.

2. Özdoğan FN, Altıntaş J. Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde Araç İlişkili Enfeksiyon Surveyansı: 2. Basamak Hastanesinden 1 Yıllık Sonuçlar. BUHASDER 6. Tepecik Enfeksiyon Günleri. 04-08 Kasım 2015, Dalaman, Poster Bildiri.

3. Özdoğan FN, Gürkan Y, Altıntaş J. Bingöl Devlet Hastanesi’nde Yatan Hastalardan Alınan İdrar Örneklerinden İzole Edilen Mikroorganizmaların Dağılımı, KLİMİK 2016, 30. Yıl Kurultayı, 9-12 Mart 2016, Antalya, Poster Bildiri

4. Kırcelli A, Özdoğan FN. Opere Olmuş Torakolomber Burst Kırık Hastalarında Gelişen Uriner Sistem İnfeksiyonlarının, Etken Dağılımı, Antibiyotik Duyarlılıkları ve Hastanede Kalış Sürecine Etkileri, XIX. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Kongresi,  28-31 Mart 2018, Antalya, Poster Bildiri

5. Aydın M, Özdoğan FN, Uçak GV. Genital Sürüntü Örneklerindeki Mikoplazma ve Üroplazmaların Antibiyotik Duyarlılıkları. XX. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Kongresi,  13-16 Mart 2019, Antalya Poster Bildiri

Tıpta Uzmanlık Tezi