Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Kariyer

Üyelikler

Yayınlar

SCI, SSCI tarafından taranan bilimsel dergilerde yayımlanan makaleler

1. “Intrathecal hyperbaric or isobaric bupivacaine and ropivacaine with fentanyl for elective caesarean section.
Berrin GÜNAYDIN, Ece DUMANLAR TAN
J Maternal Fetal Neonatal Med 2010 Dec;23(12):1481-6.
2.“ Which Local Anesthetic at what Dose is Recommended for Parturients Undergoing Cesarean Delivery Under Spinal Anesthesia?”
Berrin GÜNAYDIN, Ece DUMANLAR TAN
J Anesth Clin Res 2016, 7:10

Ulusal hakemli ve diğer bilimsel dergilerde yayımlanan makaleler

1.“Takayasu Arteriti ( Nabızsızlık Hastalığı) Olan Gebede Sezaryen İçin Kombine Spinal-Epidural Anestezi”
Ece DUMANLAR TAN, Berrin GÜNAYDIN
Türkiye Klinikleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Dergisi 2006: 4(3); 146-148
2.“Gebelerde Epidural Aralığın Belirlenmesinde İstemsiz Dura Ponksiyonu Sıklığı: retrospektif araştırma”
İrfan GÜNGÖR, Berrin GÜNAYDIN, Zeki TEKGÜL, Ece DUMANLAR TAN, Kadir KAYA
Anestezi Dergisi 2008: 16 (4); 192-195
3.“On Olguda Radyoterapi Nedeniyle Tekrarlayan Anestezi Uygulamalarımız”
B.IŞIK, Z. YILMAZ, A.T. DOĞAN, E. DUMANLAR TAN , G.KARACA, H. ARPACI, Ö. KURTİPEK
Türkiye Klinikleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Dergisi 2007: 27; 883-888
4.“Vajinal Histerektomilerde İntratekal Bupivakainin, İzobarik ve/veya Hiperbarik Formlarının Karşılaştırılması”
Berrin GÜNAYDIN, Ece DUMANLAR TAN, Hülya ÇELEBİ
Anestezi Dergisi 2013: 21 (2);1

Basılmış kitap ve kitap bölümleri

1.“A’dan Z’ye Yardımcı Üreme Teknikleri”
Editörler: Prof. Dr. M. Nedim Çiçek, Op. Dr. Leyla Mollamahmutoğlu
“Yardımcı Üreme Tekniklerinde Anestezi” Bölüm 30: 373-376
Uz. Dr. Ece DUMANLAR TAN, Uz. Dr. Zerrin YILMAZ
Palme Yayıncılık, Ankara 2009
2.“Kolay Doğum: Daha az ağrılı ve daha keyifli bir doğum için her kadının rehberi” Editörler: William Camann M.D., Kathryn j. Alexander M.A.
Çeviri Editörü: Prof. Dr. Berrin Günaydın
Çevirenler: Uz.Dr. Ece DUMANLAR TAN, Uz.Dr.Gözde İNAN, Dr.G.Gülşah ALP, Dr.Hakan DAYANIR
İlke Yayınevi, Ankara, Nisan 2008

Uzmanlık Alanları