Yaza girerken yaptırılan estetik işlemlerin yoğunluğu artmaktadır. Bunun sebebi ise yazın ince elbiseler ve deniz kıyafetleri giyilmesi nedeniyle vücuttaki şekil bozukluklarının gözler önüne serilmesidir. Bir diğer neden ise yoğun bir çalışma dönemi sonrasında yeni bir başlangıç arzu dilen tatil dönemi olmasıdır.

Neler tercih edilmektedir?
En sıklıkla minimal invaziv işlemler dediğimiz dolgu ve toksin uygulamalarıdır. Bunlar çok ince bir iğne ile yapılabilen neredeyse ağrısız denilebilecek yöntemlerle estetik anlamda önemli gelişmeler kaydedebileceğimiz yöntemlerdir.  Yaz güneşi nedeniyle gözlerimizi kısarak bazı mimikler yapıyoruz. Bu yüz hareketleri yüzümüzde derin çizgiler, oluklar ve kabarıklıklar oluşturmaktadır. Yüzdeki kırışıklıkların azaltılması veya yok edilmesi, çökmelerin düzeltilmesi ve sarkmaların toparlandığını görmek hastaları mutlu etmektedir.

Akla gelen diğer girişimler ise vücut şekli ile ilgili girişimlerdir. Memelerin  küçük veya büyük olması, ayrıca sarkması gibi şikayetler çoğunluktadır. Memelerin küçük olması durumunda silikon implantlar kullanılarak büyütme yapılmaltadır. 4 cm lik küçük bir kesi yardımıyla bu implantlar meme altı, memebaşı veya koltuk altından yerleştirilmektedir. Hasta ertesi gün banyo yapabilmekte ve bir hafta gibi bir sürede normal yaşantısına dönebilmektedir. Meme dikleştirme de memebaşı çevresi ve aşağıya uzanan vertikal bir kesi ile yapılmakta ve hasta yine 1 hafta gibi bir sürede normal yaşantısına dönebilmektedir. Meme küçültme ameliyatları küçültme miktarı ve yönteme göre yine benzer kesilerle yapılmakta ve yaklaşık 10 gün gibi bir sürede normal yaşantısına dönebilmektedir. Bu ameliyatların yapıldığı gün veya ertesi sabah hastralar evlerine gönderilebilmektedirler. Bu ameliyatlarda emilebilen dikişler kullandığımız için daha sonra dikiş alma gibi bir sorunumuz olmamaktadır.

Vücut şeklini düzeltmek amacıyla liposuction yapılmaktadır. 3 mm'lik minik kesilerden sokulan ince boru ve iğnelerle yağ emilmekte ve vücut şekli istenilen forma getirilmektedir. Hastalar yaklaşık bir ay kadar korse kullanmakta ve alınan yağ miktarına göre ertesi gün bile normal yaşantısına dönebilmektedirler. Karın, basen, bacaklar, popo bölgesi ve boyun altı gıdı bölgesine uygulanabilmektedir.

Karın germe ameliyatında karın alt bölgesinde görünmeyen alanda kesi yapılmaktadır. Sarkmış olan deri ve yağ dokusu kesilerek çıkarılmakta ve göbeküstündeki alan aşağıya gerdirilerek düz bir karın elde edilmektedir. Bu ameliyattan sonra 1 gün hastane yatışı sonrası hasta eve gönderilmekte ve yaklaşık 10-15 gün içerisinde normal yaşantısına dönebilmektedir.

04.07.2017




loading
x

Randevu Al

* listenenler dışındaki tarih ve saate randevu almak istiyorsanız lütfen 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Verdiğim kişisel veri ve iletişim bilgilerimin, Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metninde belirtilen amaç ve bağlı amaçlar dahilinde işlenmesine ve aktarılmasına muvafakatettiğimi beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından her türlü bilgilendirme, etkinlik, duyuru, anket, tanıtım, açılış, davet vb. hatırlatmaları ile diğer sair iletişim çalışmaları kapsamında tarafıma ticari elektronik ileti (arama, SMS, e-posta vb.) gönderilmesini kabul ediyorum.

Lütfen Üstteki Kutucuğu işaretleyiniz!

Hastanemizde kaydınız var ise direkt randevu alabilmek için tıklayınız