İntravenöz (IV) terapi; vitaminler, mineraller, aminoasitler ve mikrobesin maddeleri gibi önemli bileşenlerin damar yoluyla vücuda enjekte edilerek gerçekleştirildiği bir tıbbi uygulamadır. C vitamini ve glutatyon gibi bağışıklık sistemini güçlendirdiği düşünülen maddelerin uygulandığı intravenöz terapiler, daha sağlıklı ve zinde bir yaşam için gerekli desteği sağlamaktadır.

İntravenöz (IV) tedavi nedir?

Son yıllarda sağlık ve zindelik alanında büyük popülerlik kazanan IV tedavi uygulamaları; vitaminler, mineraller ve mikrobesin maddeleri gibi önemli bileşenlerin damar yoluyla doğrudan vücuda enjekte edilmesi ile yapılır.

İntravenöz (IV) tedavinin faydaları nelerdir?

Bu tıbbi uygulamanın sağlığımız için başlıca faydaları şunlardır:

  • Besin maddelerinin mide ve bağırsaklardan emilim yoluyla kana geçişi için gerekli olan zamanın atlanarak bu maddelerin hızla ve maksimum oranda direkt olarak dolaşıma ulaşmasını sağlar. Aynı zamanda, mide problemleri veya emilim sorunları yaşayan kişilere büyük avantaj sağlar.
  • Bağışıklık sisteminizi desteklemek ve güçlendirmek için ideal bir yöntemdir. C vitamini, glutatyon ve immün sistem desteklediği düşünülen diğer besin maddelerinin damar yoluyla verilmesi hastalıklara karşı direnci artırarak vücudu koruyucu bir kalkan oluşturabilir.
  • Enerji eksikliği yaşayanlar veya yoğun bir yaşam tarzına sahip olan kişilere hızlı bir enerji artışı sağlayabilir. Ayrıca günümüzün popüler sorunlarından kronik yorgunluk sendromu gibi durumlarda performans artışı sağlamak ve toparlanma sürecini hızlandırmak amacıyla İV tedavi yöntemleri tercih edilmektedir.
  • İV tedavi protokolleri kişiselleştirilebilir. İhtiyaçlarınıza, hedeflerinize ve sağlık koşullarınıza göre farklı besin maddeleri seçilebilir.
     

IV terapinin kişinin sağlık durumu göz önünde bulundurularak bir sağlık profesyoneli tarafından uygulanması ise oldukça önemlidir.

03.11.2023




loading
x

Randevu Al

* listenenler dışındaki tarih ve saate randevu almak istiyorsanız lütfen 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Verdiğim kişisel veri ve iletişim bilgilerimin, Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metninde belirtilen amaç ve bağlı amaçlar dahilinde işlenmesine ve aktarılmasına muvafakatettiğimi beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından her türlü bilgilendirme, etkinlik, duyuru, anket, tanıtım, açılış, davet vb. hatırlatmaları ile diğer sair iletişim çalışmaları kapsamında tarafıma ticari elektronik ileti (arama, SMS, e-posta vb.) gönderilmesini kabul ediyorum.

Lütfen Üstteki Kutucuğu işaretleyiniz!

Hastanemizde kaydınız var ise direkt randevu alabilmek için tıklayınız