Psikiyatri

Üyelikler

Yayınlar

Bilimsel Çalışmalar ve Yayınlar

1. Combined use of electroconvulsive therapy and psychiatric medication in psychiatric disorders; Saatcioglu O, Kalkan M, Uğurlu E, Cekic E, Tomruk N, Yesilbursa D. American Psychiatric Association, 162nd Annual Meeting, Shaping our Future: Science and Service May 16 – 21, 2009, New Research Abstracts, San Francisco, 2009,228-229

2. ECT use in refractory obsessive compulsive disorder: case Report. Tomruk NB, Saatcioglu O, Ugurlu E, Hacioglu M. 3rd Annual Meeting EFFECT, Poster Abstracts, Barcelona, 2008

3. Hacioglu M, Ugurlu E, Yildirim E, Erek S, Saatcioglu O. Deformities Caused by Stable Body Posture in Two Cases with Chronic Psychotic Disorder. 23rd ECNP Congress, 28 August - 1 September 2010, Amsterdam The Netherlands. The Journal of the European College of Neuropsychopharmacology, 2010; 20 (Suppl.3) :S446

4. Tomruk NB, Saatcioglu O, Ugurlu E, et al. ECT Use In Refractory Obsessive-Compulsive Disorder. Klinik Psikofarmakoloji Bulteni-Bulletin of Clinical Psychopharmacology 2010; 20(2): 167-170 (Dirençli Obsesif Kompulsif Bozuklukta EKT)

5. Hacioglu M, Yildirim EA, Ugurlu E, Erek S, Saatcioglu O. Physical Deformity Associated with Psychotic Symptoms in Two Patients with Schizophrenia. Turk Psikiyatri Dergisi 2011; 22(2): 126-130 (Şizofreni Tanısı ile İzlenen İki Hastada Psikotik Belirtilerin Yol Açtığı Bedensel Deformite)

6. Altıntaş H, Boztaş G, Polat C, Salor Ö, Yaman Hİ, Uğurlu E. Smoking Attitude and Behaviour of a Public Organisation Data Processing Centre Workers. Journal of Dependence 2006; 7: 3-10 (Bir Kamu Kuruluşu Bilgi İşlem Merkezi Çalışanlarının Sigara İçme İle İlgili Tutum ve Davranışları)

7. Şizofrenide Difüzyon Tensör Görüntülemenin Değerlendirilmesi (Tez Çalışması - Şubat 2012)

İlgi Alanları

Ödüller