Gözler, kişinin yüzünde ilk bakışta farkedilen ve yüzün estetik görünümünde en önemli bölgedir. Çökmüş gözaltları birçok kadın ve erkeğin estetik sorunlarının başında gelir. Gözlerin altındaki mor halkalar yaş ilerledikçe daha çok dikkat çekmeye başlar. Ancak bazen genetik yapımızla alakalı olarak çok genç yaşlarda da ortaya çıkabilir. Allerjik reaksiyonlar, uzun süre bilgisayar ekranına bakılarak yapılan işler, yatış şekli, güneş, alkol, sigara, kötü beslenme, uykusuzluk ve çevre kirliliği bu durumu daha da arttırır. Gözaltı morlukları ve gözaltı çöküklüğü kişiyi mutsuz, yorgun ve olduğundan daha yaşlı gösterir. Makyajla ve kremlerle kapatmaya çalışsak da yeterince başarılı olamayız. 

Göz altı ışık dolgusu ile kadın ve erkeklerde yorgun görüntü çok büyük oranda azaltılabilmekte, daha genç, daha dinamik bakışlara kavuşmak mümkün  Gebe olmayan, bebek emzirmeyen kadın ve erkek tüm hastalara uygulanabilir.

Göz altı ışık dolgusu hem gözaltındaki boşluğu doldurmakta hem de gözaltı morluğuna neden olan gevşek bağ dokusunu onarmaktadır. İnce bağ dokusu yüzünden görünen damar yapıları gözaltı ışık dolgusu sayesinde  gözaltı morluğunu azaltmaktadır. Böylece göz çevresi daha aydınlık ve daha pürüzsüz görünür hale gelir. Işık dolgusundaki hyalüronik asidin etkisiyle göz altındaki çukurluklar yükseltilerek ışığı daha iyi yansıtması sağlanır. Ayrıca cildin en temel ihtiyacı olan vitamin, aminoasit, antioksidan ve mineral içeriği sayesinde deride uzun süreli nemlendirme, doku yenilenmesi ve esneklik sağlanarak yaşlanma etkilerini geciktirir. 

Uygulama sırasında göz altına hiçbir ağrı ya da sızıya neden olmayacak incelikte bir enjeksiyon yardımı ile bu özel karışım eşit bir şekilde her iki alt göz kapağına uygulanır. Enjeksiyonun hemen ardından ciltte yükselme farkedilir, mor görünüm yaklaşık bir ay içinde ortadan kalkar.

Gözaltı çukuru ve göz pınarı ön planda olup, torbalanma eğilimi az olan kişilerde en iyi sonuçlar alınır. Aşırı torbalanma ve koyuluğun eşlik ettiği gözaltı çöküklüğünde tercih edilmez.Gözaltı anatomik yapısı ve ince derisi nedeniyle özel bir bölgedir. Bu nedenle göz altı dolgusu anatomiyi iyi bilen deneyimli doktorlarca yapılmalıdır.

Uygulama 15-20 dakika sürer, kalıcılık süresi kişinin deri yapısı ve ten rengine göre değişmekle birlikte yaklaşık 1 yıl devam etmektedir.Uygulama ürünün içindeki anestezik madde sayesinde ağrı neredeyse hissedilmez. Gözlere bir zararı yoktur. Gözaltı ışık dolgusu yaptıranlar kolay ve pratik bir işlem olduğundan dolayı işlem sonrası günlük sosyal yaşantısına ve işine rahatlıkla devam edebilir. Uygulama sonrası cildin hassasiyetine bağlı olarak hafif ödem ve basit morluklar oluşabilir.

16.08.2018




loading
x

Randevu Al

* listenenler dışındaki tarih ve saate randevu almak istiyorsanız lütfen 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Verdiğim kişisel veri ve iletişim bilgilerimin, Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metninde belirtilen amaç ve bağlı amaçlar dahilinde işlenmesine ve aktarılmasına muvafakatettiğimi beyan, kabul ve taahhüt ederim.

Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş., Penta Sağlık Hizmetleri A.Ş., Bayek Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. (hepsi birlikte Bayındır Sağlık Grubu olarak anılacaktır) tarafından her türlü bilgilendirme, etkinlik, duyuru, anket, tanıtım, açılış, davet vb. hatırlatmaları ile diğer sair iletişim çalışmaları kapsamında tarafıma ticari elektronik ileti (arama, SMS, e-posta vb.) gönderilmesini kabul ediyorum.

Lütfen Üstteki Kutucuğu işaretleyiniz!

Hastanemizde kaydınız var ise direkt randevu alabilmek için tıklayınız