Nöroloji

Üyelikler

Yayınlar

Yayınlar-Kitap Tercümeleri- Bildiriler

. No effects of the gonadal hormones on photoparoxysmal EEG responses in idiopathic

generalised epilepsy, seizure ,volume 20, issue 8, October 2011, Pages 598–601

. Laboratuvarımızın Üç Yıllık Ulnar Nöropati Deneyimleri, Turkiye Klinikleri J Neur, 2018;13(1):1-6

.Yearbook of Neurology and Neurosurgery 2008, Elsevier, bölüm çevirisi.

. Sağlıklı Bireylerde Trigemino-Servikal Refleksin Prepulse Modülasyonu “Prepulse İnhibisyon,

34. Ulusal nörofizyoloji kongresi, sözel bildiri

. Trigemino Servikal Refleks Toparlanması, 34. Ulusal nörofizyoloji kongresi, sözel bildiri

. DM hastalarında tarsal tünel sendromu sıklığının elektrofizyolojik olarak belirlenmesi, poster sunumu, Ulusal Elektrofizyoloji Kongresi ,2016