Üroloji

Üyelikler

Yayınlar

Ulusal ve Uluslararası Dergilerde Yayınlanmış Makaleler

1.Short Term Outcomes of High Power (80 W) Potassium-titanyl-phosphate Laser Vaporization of the Prostate (European Urology, ISSN: 03022838, Vol: 48, Issue: 4, Date: October, 2005, Pages: 608-613)
2.The efficacy of Extra Corpereal Shockwave Lithotripsy for Isolated Lower Pole Calculi Compared With Isolated Middle and Upper Caliceal Calculy (Journal of Urology Vol: 166 , 2081 – 2085 , 2001 )
3.Distal üreter taşlarına üreteroskopi eşliğinde basket kateterizasyon ve ESWL sonuçlarının karşılaştırılması : 3. Ulusal Endoüroloji Kongresi (14-16 Mayıs 1998 – Edirne)
4.Fertil ve infertil erkek spermlerinde hipoosmotik şişme testi alt gruplarının değerlendirilmesi : 15. Ulusal Üroloji Kongresi (25-29 Ekim 1998 – Antalya)
5.Renkli doppler ultrasonografi ile daha fazla bilateral ve subklinik varikosel : 15. Ulusal Üroloji Kongresi (25-29 Ekim 1998 – Antalya)
6.ESWL’nin izole alt kaliks taşlarındaki etkinliği : 4. Ulusal endoüroloji kongresi (1-2 Haziran 2000 -İstanbul)
7. iğne biyopsisi ve radikal retropubik prostatektomi materyallerinin gleason skorları arasındaki korelasyon 16. Ulusal Urolojı Kongresi (8-12 Ekim 2000-İzmir.)
8.İzole renal alt kaliks taşlarında ESWL tedavisinin etkinliği ve sonuçların karşılaştırılması. 16. Ulusal Urolojı Kongresi (8-12 Ekim 2000-İzmir.)
9.Erektil disfonksiyonda endokrin sebeplerin görülme sıklığı (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dergisi Ekim 1999)

İlgi Alanları

Ödüller