Nöroloji

Üyelikler

Yayınlar

İlgi Alanları

Klinik Nörofizyoloji (EMG, Uyarılmış potansiyeller –VEP,SEP,BAEP-, EEG)

Beyin Damar Hastalıkları (İnme)

Ödüller

V. Karadeniz Tıp Günleri

Deneysel olarak MS basısı oluşturulan tavşanlarda normotermi ve hipoterminin etkisinin TcMMP ile değerlendirilmesi’ başlıklı çalışma (yazarlar; Z.Akgün M.Akgün,K.Topalkara, F Yücel, E.Gümüşburun) ile V. Karadeniz Tıp günlerinde (Trabzon,1996) poster birincilik ödülü

Türk Nöroloji Kongresi

‘Tromboliz sırasında peroksinitrit oluşumunun inhibisyonu trombolitik tedavi penceresini uzatabilir’ başlıklı çalışma (yazarlar; M.Yemişci, K.Topalkara, I.Ü.Çevik, T.Dalkara) ile 39. Türk Nöroloji kongresinde ‘Deneysel Nöroloji’ bilimsel çalışmalar alanında sözel bildiri birincilik ödülü