Pediatri

Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi

Yardımcı doçent / 1983-1985

Hacettepe Üniversitesi

Çocuk allerji bilim dalı yan dal uzmanlığı / 1985-1987 Göğüs Hastalıkları Öğretim görevlisi / 1987-1988

Southampton Üniversitesi

Immunofarmakoloji Bölümü Research fellow / 1988-1989

Rush Universitesi

İmmunoloji/allerji/mikrobiyoloji departmanı Şikago ABD Research fellow Rush / 1989-1991

Hacettepe Üniversitesi

Çocuk enfeksiyon hastalıkları Doçent / 1991-1994

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp fakültesi

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Allerji Profesör / 2002-2005

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp fakültesi

Dekan yardımcılığı / 2003-2004
Başhekim yardımcılığı / 2004-2006

Üyelikler

Yayınlar

İlgi Alanları

Çocuk allerjisi hastalıkları astım, allerji deri testleri, solunum fonksiyon testleri, allerjik nezle atopik dermatit, ilaç allerjileri , besin allerjileri, ürtiker, bağışıklık sistemi sorunları, Lyme hastalığı tanı ve tedavisi

Ödüller