Radyoloji

Ödüller

ECR European Congress of Radiology

7-11 March 2002 Vienna Austria Best Scientific Paper Cum Laude Ödülü
Başekim CÇ, Şilit E, Güngör A, Mutlu H, Pekkafalı Z, Kızılkaya E: Evaluation of Styloid Process by three-dimensional Computed Tomography.

5.Ulusal Ultrasonografi Kongresi

5.Ulusal Ultrasonografi Kongresi Poster İkincilik Ödülü 17-20 Aralık 1995 Bursa Başekim CÇ, Kızılkaya E, Baykal KV, Karslı AF: Kabakulak Orşiti Tanı ve Takibinde Ultrasonografi ve Renkli Doppler Görüntüleme. 5. Ulusal Ultrasonografiİ Kongresi, 17-20 Aralık 1995, Bursa.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Bilimsel Çalışmaları Değerlendirme Kurulu

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Bilimsel Çalışmaları Değerlendirme Kurulu, 2002-2003 Eğitim-Öğretim Yılı İkincilik Ödülü Pekkafalı MZ, Kıralp MZ, Başekim CÇ, Şilit E, Mutlu H, Öztürk E, Kızılkaya E, Dursun H: Sacroiliac Joint Injections Performed with Ultrasound Guidance. Journal of Ultrasound in Medicine 22:553-559, 2003

25.Ulusal Radyoloji Kongresi

25.Ulusal Radyoloji Kongresi Poster 3. Ödülü 27-31 Ekm 2004 Antalya. Şilit E, Emektar A, Başekim CÇ, Mutlu H, Pekkafalı Z, Başoğlu C, Kızılkaya E: Şizofren Hastalarda Proton MR Spektroskopinin Yeri TÜRKRAD 2004 25. Ulusal Radyoloji Kongresi 27-31 Ekim 2004 Antalya