Kulak, Burun, Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi

Yayınlar

Ulusal ve Uluslararası Dergilerde Yayınlanmış Makaleler

YABANCI YAYINLAR
1. Ustundag E,Iseri M, Keskin G, Yayla B, Muezzinoglu B. Cervical bronchogenic cysts in head and neck region. J. Laryngol Otol 2005; 119 (6): 419-23
2. Iseri M, Ustundag E, Yayla B, Kaur A. Laryngeal reconstruction with porous high-density polyethylene. Otolaryngol Head Neck Surg 2006; 135(1): 36-9 3. Ustundag E, Yayla B, Muezzinoglu B, Yıldız K. Pathology quiz case. Cervical Hydatid Cyst. Arch Otolaryngol Head Neck Surg 2006; 132(6): 695-6.
4. Eryaman E, Ozkul A, Ozker BY. Skin prick test and tonsil size in children: any relation?. Indian Journal of Otolaryngology and Head & Neck Surgery . 2011.
YURTİÇİ YAYINLAR
1. Aydın O, Yayla B. Anjiotensin II reseptör blokerine (Valsartan) bağlı anjioödem: Vaka Sunumu. KBB Forum 2004; 3 (4).
2. Aka S, Ozker BY, Demiralay E, Canbay IE. Role of Ebstein-Barr virus in children with tonsillar

İlgi Alanları

Ses Kısıklığı