Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu, 2009 yılından bu yana vertigoya yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bayındır Sağlık Grubu, 24 Mayıs 2017 tarihinde, Kulak Burun Boğaz uzmanlarına yönelik ‘Soru Cevaplarla Vertigo’ konulu, interaktif bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Bayındır Söğütözü Hastanesi’nde saat 12.15’te canlı olarak yayınlanan toplantıya, yurtiçinden ve yurtdışından pek çok uzman katıldı.
Halk arasında ‘baş dönmesi’ olarak tanımlanan Vertigo, pek çok kişiyi etkileyen önemli bir sağlık sorunu. Kısaca, "Vücudun denge sisteminde yaşanan bir sorun nedeniyle ortaya çıkan baş dönmesi”nin  nedenlerini araştırmak için uzmanlar ve sağlık kurumları tarafından yoğun çaba harcanıyor.
Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu, 2009 yılından bu yana vertigoya yönelik birçok proje, etkinlik ve bilimsel toplantı gerçekleştiriyor. Vertigoya yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Bayındır Sağlık Grubu, 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanlarına yönelik, ‘Soru Cevaplarla Vertigo’ konulu interaktif bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantı, saat 12.15’te Bayındır Söğütözü Hastanesi’nden canlı olarak yayınlandı.
ULUSLARARASI KATILIM
Türkiye’deki Kulak Burun Boğaz uzmanlarını buluşturan toplantı, yurtiçi ve yurtdışından uzmanların katılımıyla gerçekleşti. Bayındır Sağlık Grubu KBB Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Vertigo Akademi International Başkanı, Avrupa Otoloji ve Nörootoloji önceki Başkanı,Politzer Derneği önceki Başkanı Prof. Dr. Nuri Özgirgin, tüm Türkiye’deki Kulak Burun Boğaz uzmanlarından ve kongrelerden toplanan soruları cevaplandırdı.