Kısıtlamalar nedeniyle Hastanelerimize ulaşamadığınız bu günlerde, tedavi devamlılığını sağlayabilmeniz için Online Doktor Görüşmesi hizmetimiz ile yanınızdayız.

Kaliteli sağlık hizmetine her ortamda ulaşabilmeniz amacıyla hayata geçirdiğimiz Online Doktor Görüşmesi hizmetimiz ile içinde bulunduğumuz pandemi koşullarına bağlı olarak evden çıkması sakıncalı olan ya da mümkün olmayan hastalarımızın kronik veya akut sorunlarının çözümü, bu akut durumlarının aktarılması, görüntülenebilir bir lezyonları varsa bunun paylaşılması, düzenli tedavileri ya da yeni sağlık sorunları ile ilgili yeni soruların doğrultulabilmesi mümkün olacaktır.

Bayındır Sağlık Grubu’nun Bayındır Söğütözü Hastanesi, Bayındır İçerenköy Hastanesi, Bayındır Kavaklıdere Hastanesi ve Bayındır Levent Tıp Merkezi’nde, teknolojinin avantajlarından yararlanılarak hayata geçirilen Online Doktor Görüşmesi hizmeti ile pek çok branştan doktorumuza, kendi server’larımız üzerinde çalışan güvenli platformla ulaşabilirsiniz.

Online Doktor Görüşmesinden nasıl yararlanabilirim?

1. Online Muayene Randevu Talebi
İhtiyaç duyduğunuz tüm branşlardaki online muayene hizmetinden yararlanmak için 0850 911 0 911 numaralı çağrı merkezimizi arayarak randevu alabilirsiniz.

2. Doktorunuz ile Görüşme
Belirlenen randevu tarihi ve saatinde, size SMS ile iletilen linki tıklayarak, doktorunuz ile görüşmeye başlayabilirsiniz.

3. Laboratuvar Tetkikleri
Ankara’da ikamet ediyorsanız, evde bakım hizmetimiz ile evinizden çıkmadan doktorunuzun ihtiyaç duyduğu laboratuvar tetkikleri için numune verebilirsiniz. Ankara dışında yaşayıyorsanız, doktorunuz gerek duyduğu laboratuvar tetkikleri için sizi hastaneye davet edecektir.

4. Tetkik, İşlem ya da Fiziksel Muayeneye Gerek Duyulursa
Doktorunuz radyoloji ya da diğer tetkiklerin yapılması gerektiğine ya da fiziksel muayeneye ihtiyaç duyarsa, sizin için uygun olan saatlerde sizi hastaneye davet edecektir.

5. Doktorunuz Reçete Yazarsa
Doktorunuz gerekli gördüğünde e-reçete yazacaktır. E-reçetenin görüntüsü, istediğiniz iletişim kanalı ile size iletilecektir.

6. Kontrol Görüşmesi
Online doktor görüşmeniz sonrası sonuçlarınızın değerlendirilmesi amacıyla ve 10 günlük kontrol süreniz içerisinde görüntülü kontrol görüşmesini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.